با توجه به تجزیهوتحلیل مجدد اطلاعات بهدستآمده از تحقیقات پیشین که در رابطه با احتمال فامیلی بودن بیماری خیالپردازی اوتیسم یاASD انجام گرفته، میتوان به این نتیجه دست یافت که ابتلا به این بیماری به میزان ۸۳ درصد، ارثی میباشد. این مطلب بیانگر نقش فاکتورهای ژنتیکی در مشخص نمودن مقدار زیادی از احتمال ابتلا به ASD میباشد.
نتایج تحقیقات، حاکی از آن است که میزان ابتلا به بیماری خیالپردازی اوتیسم (ASD) در نسبتهای خویشاوندی بیشتر است. در تحقیقاتی که قبل از این انجام گرفته بود، میزان موروثی بودن بیماری ASD 50 درصد برآورد گردیده بود.
دکتر اسون سندین از مدرسه پزشکی ایکان در دانشکده ماونت سینای نیویورک و همکارانش با استفاده از اطلاعات اصلی که در تحقیقات پیشین نیز در این زمینه مورد استفاده قرار گرفته بودند، روش دیگری را برای محاسبه میزان موروثی بودن بیماریASD به کار گرفتهاند.
در پژوهش این محققین، گروهی از بچههای متولدشده در خلال سالهای ۱۹۸۲ تا ۲۰۰۶ در سوئد، تا دسامبر سال ۲۰۰۹ در رابطه با بیماری ASD تحت نظر قرار گرفتند.
در این مطالعه، مدلهای گوناگونی مورد بررسی قرار گرفتند و با استفاده از مناسبترین مدل، موروثی بودن بیماری ASD به میزان ۸۳ درصد و تأثیر فاکتورهای محیطی نیز به میزان ۱۷ درصد تخمین زده شد.
بااینحال محققان اظهار میدارند که روشهای ارزیابی موروثی بودن بیماری ASD با استفاده از خانواده و دوقلوها، نیازمند چندین فرضیه میباشند که در اغلب موارد قابلبررسی نیستند. این فرضیات عبارتاند از اینکه: ۱- ازآنجاییکه بیماری ASD بیماری نادری میباشد، بررسیهایی که باید در رابطه با موروثی بودن آن انجام گیرند، وابسته به تعداد محدودی از خانوادهها با بیشتر از یک بچه مبتلا به این بیماری میباشند. ۲- با گذشت زمان این بیماری شیوع بیشتری پیدا میکند. ۳- کار ارزیابی موروثی بودن این بیماری به انتخاب روش حساس میباشد.
نتایج این پژوهش در مجله بینالمللیJAMA منتشر شده است.
سلام، این یک دیدگاه است.
برای شروع مدیریت، ویرایش و پاک کردن دیدگاهها، لطفا بخش دیدگاهها در پیشخوان را ببینید.
تصاویر نویسندگان دیدگاه از Gravatar گرفته میشود.